HammerFall имат нов албум, който си го бива, ето примерче: HAMMERFALL - The Sacred Vow
Известие
Collapse
No announcement yet.
Let's ROCK!
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениекак диваци,тия са примерни граждани
OSI - Wind Won't Howl
И едно старо, но златно - човека с най-богатия глас в рока доказва, че дори на концерт парчето може да звучи почти както в студиото :
Bruce & Tribuzy - Tears Of The Dragon - интересна интерпретация всъщност ...
Ама чичко Брус е ВЕЛИК ... спор няма!!!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 19:50.
Comment
-
-
Аз май наистина остарявам, ама верно прогресив рока напоследък ми взима акъла ... готина музика е, сложна, иска си нейното внимание и подобаващ акъл за да бъде разбрана ...
Наздраве, за който чете и иска да чуе ...
THRESHOLD - Long Way Home
Comment
-
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеКакто обикновено в събота отделихме деня в грижи за декоративните ни растения, а днес - специално за клематисите. Тези от вас, които имат в двора си клематиси, знаят, че тези прекрасни растения с огромни цветове си искат и доста грижи, при които високата стълба е задължителна. А щом има стълба, не можем да отминем една от вечните класики в рока - Stairway to Heaven от Led Zeppelin: https://www.youtube.com/watch?v=oW_7XBrDBAA.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
-
Айде и от мене нещо за разсънване, че с тая смяна на времето пак не знам де съм
sabre dance - mick lee rock guitar instrumental
Имам на компа една невероятна метал-версия на това нещо, но не мога да го открия никъде из нета - а звучи много по-добре
От компилацията "VA Chamber Metal" е...
И да продължа темата си за прогресив-рока с още нещо ...
Porcupine Tree - DeadWingLast edited by Alfa User; d.m.y г., 13:42.
Comment
-
-
Lunatic Soul - Cold - това е страничния проект на фронтмена на поляците Riverside.
Много добро, макар леко странно за непривикнали умове
На третото слушане вече ще сте влюбени...
Comment
Comment